Opkobling med et modem

Netværkshåndteringen understøtter i øjeblikket ikke modem-forbindelser, så du bliver nødt til at installere den. Se installere pakken gnome-network-admin. Hvis du ikke har nogen fungerende internetforbindelse, så må du anskaffe dig denne pakke og installere den, se Hent og installér en .deb-pakke for yderligere information.

[Vigtigt]

Du for brug for følgende oplysninger:

Internetudbyderens telefonnummer, brugernavn, kodeord, samt adresser for domænenavneservere.

1. Åbn SystemAdministrationNetværk

2. Tryk på Lås op og skriv din adgangskode for at låse op for indstillingerne

3. Vælg fanen Forbindelser.

4. Vælg Punkt-til-punkt-forbindelse og tryk Egenskaber.

5. Markér Aktivér denne forbindelse

6. Vælg Serielt modem fra listen Forbindelsestype.

7. Udfyld Telefonnummer og Forvalgsnummer under Data for internetudbyder.

8. Udfyld Adgangskode og Brugernavn under Kontooplysninger.

9. Klik på fanen Modem.

10. Vælg de modemindstillinger, der er nødvendige for dig.

11. Klik på O.k..

12. Vælg fanen DNS og indtast DNS-adresserne for din internetudbyder.

13. Klik på Luk.