Hvorfor spørger Gnome Nøglering om min adgangskode hver gang jeg logger ind?

Du vil muligvis blive spurgt om din adgangskode hver gang du logger ind for at du kan forbinde til et netværk. Du kan forhindre dette således:

1. Højreklik på ikonet for Netværkshåndteringen og vælg Redigér forbindelser....

2. Gå til fanen Trådløs, vælg forbindelsen du benytter, og klik på Redigér.

3. Markér Tilgængelig for alle brugere og tryk på Anvend. Indtast din adgangskode om nødvendigt.

Næste gang du logger ind, burde det ikke være nødvendigt at indtaste din adgangskode for at forbinde til din netværksforbindelse.