Fejlfinding for mobil bredbånd

Nogle USB-enheder til mobilt bredbånd bliver ikke identificeret korrekt i Ubuntu. Dette er på grund af en funktion, der tillader dem at optræde som USB-lagerenheder for at installere drivere i Windows og Mac OS. Prøv at afmontere eller skubbe enheden ud ved at højreklikke på ikonet på skrivebordet og vælge Afmontér eller Skub ud.

Hvis din enhed stadig ikke blev genkendt, kan du indsende en fejlrapport for pakke udev, ved at skrive følgende kommando i terminalen:

ubuntu-bug udev