Kablet (LAN)

Du vil automatisk blive forbundet til et kablet netværk når du indsætter netværkskablet.

Hvis du ikke er forbundet, er det muligt at dit netværk ikke har en DHCP-server (DHCP er ansvarlig for at tildele netværksindstillinger). I dette tilfælde vil det være nødvendigt at du selv indtaster dine netværksindstillinger.

Manuel indtastning af din netværksopsætning

Hvis du ikke har DHCP på dit netværk, kan du konfigurere en statisk forbindelse. Du vil få brug for at indtaste netværksopsætningen selv, så spørg din netværksadministrator eller se på din ruters opsætning for at få de oplysninger du har brug for.

1. Højreklik på ikonet for Netværkshåndtering i systemets statusfelt og klik på Redigér forbindelser....

2. Klik på fanen Kablet, vælg forbindelsen og klik på Redigér.

3. Klik på fanen IPv4-indstillinger og vælg Manual fra listen Metode.

4. Tryk Tilføj og indtast din IP-adresse samt andre oplysninger. Indtast også adressen for din DNS-server.

5. Tryk på Anvend. Hvis du har indtastet de rigtige indstillinger, skulle forbindelsen til netværket nu blive oprettet.