Support

Der er mange steder, hvor du kan få hjælp og support til Ubuntu.

Forums

Du kan gå direkte til vores eget danske support-forum her:

* UbuntuDanmarks forum

Det officielle engelsksprogede forum har mange flere besøgende og du kan finde svar på praktisk talt alt der, men det kræver et vist niveau af engelsk.

* UbuntuForums

Live Support

Døgnet rundt er der folk, som direkte ved hjælp af IRC-chat besvarer spørgsmål og hjælper med problemer. Ubuntu har også en dansk chatkanal.

Hvis du ikke har kendskab til IRC, kan du komme på via Webchat, som helt automatisk fører dig til Ubuntu-DKs IRC-kanal. Her kan du få LiveSupport eller bare chatte med andre Ubuntubrugere.
Hvis du allerede er bekendt med IRC, kan du finde kanalerne på irc.freenode.org eller irc.ubuntu.com og kanalen er #ubuntu-dk.

Vær opmærksom på, at det ikke er altid, at der er nogen online, eller nogen online som kan besvare dit spørgsmål. Udvis venligst tålmodighed med svarene, eller prøv Ubuntus engelsksprogede hovedkanal, #ubuntu.

Post liste

Du kan få hjælp over e-mail på vores post-liste. Det er også her vi koordinerer en del af vores Ubuntu aktiviteter. Du kan tilmelde dig vores post liste her.

Kommerciel Support

Er man en virksomhed eller institution, og ønsker en sikker og stabil support til enten servere eller skrivebordscomputere, tilbyder Canonical (firmaet bag Ubuntu) og deres partnere sådan en support. Læs mere her: Canonical Support Services

Follow us