Fejlfinding

Hvis dit system ikke vil starte fra USB-disk, kan du prøve følgende:

• Indsæt USB-disken når du starter din computer for at sikre dig, at system genkender den. Nogle systemer kan ikke genkende mini-USB-diske.

• Åben BIOS-opsætningen og kontrollér at opstartsrækkefølgen er indstillet korrekt. Kontrollér at USB-disken er det første punkt på listen. Se din hardwareproducentens anvisninger for mere information om dit systems BIOS-indstillinger.

• Systemet har muligvis en opstartsmenu. Tryk på Esc-tasten under opstarten og vælg USB-disk fra menuen.

• Start fra USB-disken på en anden maskine. Hvis maskinen starter uden problemer, kan din computer muligvis ikke starte fra en live-USB.

• Hvis ovenstående løsninger ikke virker, kan du VÆRE NØDSAGET til at bruge en anden metode end Opret en USB-opstartsdisk TIL at oprette en live-USB.

[Vink]

Se en Ubuntu-support ressource for yderligere hjælp til fejlfinding.