Krav

Opret en USB-opstartsdisk kræver følgende:

• Ubuntu 8.10 eller nyere

• USB-disk, 1 GB eller større

• Aftryk af den almindelige Ubuntu-skrivebordsudgave

Opret en USB-opstartsdisk kører i øjeblikket kun på Ubuntu 8.10-systemer eller nyere. Hvis du ikke har adgang til et Ubuntu-system, kan du oprette en live-USB fra et system, der kan starte op fra en Ubuntu-live-cd. Du kan også installere Ubuntu i et virtualiseringsprogram som VirtualBox og oprette en live-USB med en virtuel Ubuntu-installation.

USB-drevets kapacitet bør som minimum være stort nok til at rumme indholdet af det hentede Ubuntu-aftryk og eventuelle øvrige oplysninger, du planlægger at gemme. Som minimimum anbefales et USB-drev på 1 GB, dog foreslås 2 GB.