Kapitel 3. At bruge et program når det er installeret

De fleste installerede programmer optræder under menuen Programmer i hjørnet af skærmen, i den samme kategori som de kom fra i Softwarecenteret.

For eksempel, hvis du installerede et program fra afdelingen Kontor, vil den optræde i ProgrammerKontor.

Værktøjer til at ændre indstillinger kan optræde under SystemIndstillinger eller SystemAdministration.

Hvis du bruger Ubuntu Netbook Edition, vil et program optræde i dens kategori på hjemmeskærmen.

Nogle emner, såsom medieafspilning eller webbrowser-udvidelser, optræder ikke i menuerne. De bliver automatisk brug når Ubuntu har brug for dem. For webbrowser-udvidelser, kan det være nødvendigt at lukke browseren og genåbne den, før udvidelsen vil blive brugt.