Møde i Ubuntu Århus 16. december – demo af Internet streaming radio med IceCast

Torsdag den 16. december byder vi velkommen til årets sidste Ubuntu-møde i Open Space Aarhus’ lokaler på Bryggervej 30 i Risskov.

Program:

Efter en navnerunde vil Martin Agerskov præsentere en demo af Internet streaming radio med IceCast – hvilket vil vise de fremmødte, hvordan de kan lave deres egen Internetradio med Ubuntu og fri software.

Efter oplægget er der som sædvanlig arbejde i arbejdsgrupperne, som p.t. er:

  • Hjælp hinanden – folk sidder og hjælper hinanden med tekniske problemer og forsøger at finde løsninger. Nybegyndere er meget velkomne!
  • Usability – vi snakker om, hvilke scenarier man kunne udtænke til at afprøve brugervenligheden af det nye Unity-baserede brugerinterface til Ubuntu 11.04.
  • Marketing – hvordan får vi budskabet om Ubuntu og alt, hvad det kan, ud til så mange mennesker som muligt. Det mest konkrete og vellykede initiativ har indtil nu været CD-uddelingen i Storcenter Nord den 20. november.

Find vej til os her

Ubuntu Aarhus holder møde torsdag i lige uger kl. 17-19 (eller til man ikke gider mere), og det er altid gratis og åbent for alle interesserede og folk med brug for teknisk hjælp

Bookmark the permalink.

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Follow us