laoshi skrev:Laproaig - absolut Laphroaig. Men vær rar ikke at fornærme den med isklumper. Nyd den på klassisk vis - med 1-2 dråber vand til at frigive aromaen!
Den stemmer jeg også på.
(Også mht. en dråbe vand eller to. Bemærk forskellen ved at smage uden dråberne først - og mærk hvordan et par dråber vand åbner for smagen bagefter).
Ubuntu gives you more windows of opportunities
Xubuntu 22.04 på Lenovo T530 (fra 2012) Raspberry Pi Desktop (Debian 32 bit) på Medion Akoya (fra 2006)
Ikke fordi jeg ved så meget om whisky men mine farvoriter er Ardbeg, Laphroaig "Bowmore cask strength" "Bowmore mariner" samt næster alt andet Bowmore har lavet.
jeg drikker dem efter hvilket humør jeg er i f.eks Bowmore cask strenght når der rigtig skal hygges med en Rigtig god whisky
det holder samtidig konen væk fra mig da hun kun er til irish coffie (hvilket jo er forbudt med de ovennævnte whiskyer).
og de SKAL selvfølgelig nydes håndvarme uden tilsætningsstoffer som vand og des ligne (den med de to dråber har jeg stadig til gode men alle der har samme lidenskab som mig siger at jeg skal prøve det så det gør jeg nok næste gang der skal hygges).
Lars
Sømand af Verden FAR T4 UBUNTU 11.04 64bit What do you wear - freeware Acer Aspire 8943g 2 x hdd/500gb 8 gb.ram
laoshi skrev:Laproaig - absolut Laphroaig. Men vær rar ikke at fornærme den med isklumper. Nyd den på klassisk vis - med 1-2 dråber vand til at frigive aromaen!
Efter jeg "kom" til at smage en Islay (kan godt have været Laphroaig), så har al anden produktion af livets vand, virket alt for smagløs og sød. Man skal have hår på brystet for at værdsætte en god Islay malt