Lydstyrkekontrol svarer ikke, ingen lyd 10.04

Forum for support til grafik og lydkort.
tenshis
Indlæg: 32
Tilmeldt: 23. apr 2010, 04:37

Re: Lydstyrkekontrol svarer ikke, ingen lyd 10.04

Indlægaf tenshis » 11. maj 2010, 16:11

zob skrev:Prøv lige denne her i en terminal (skriv gerne output her i tråden)

Kode: Vælg alt

pulseaudio -vv
Evt. efterfulgt af ALT+F2 og

Kode: Vælg alt

gnome-volume-control
fra før.

Opgraderede du til 10.04 fra 9.10 eller hvad? Hvis ja, er du så sikker på at der overhovedet har været lyd på 10.04?
Eller var det clean install?
Og undskyld, men jeg skal spørge - du har vel haft genstartet?

Kode: Vælg alt

I: main.c: setrlimit(RLIMIT_NICE, (31, 31)) failed: Operation not permitted
I: main.c: setrlimit(RLIMIT_RTPRIO, (9, 9)) failed: Operation not permitted
D: core-rtclock.c: Timer slack is set to 50 us.
D: core-util.c: RealtimeKit worked.
I: core-util.c: Successfully gained nice level -11.
I: main.c: This is PulseAudio 0.9.21-63-gd3efa-dirty
D: main.c: Compilation host: i486-pc-linux-gnu
D: main.c: Compilation CFLAGS: -g -O2 -g -Wall -O3 -Wall -W -Wextra -pipe -Wno-long-long -Winline -Wvla -Wno-overlength-strings -Wunsafe-loop-optimizations -Wundef -Wformat=2 -Wlogical-op -Wsign-compare -Wformat-security -Wmissing-include-dirs -Wformat-nonliteral -Wold-style-definition -Wpointer-arith -Winit-self -Wdeclaration-after-statement -Wfloat-equal -Wmissing-prototypes -Wstrict-prototypes -Wredundant-decls -Wmissing-declarations -Wmissing-noreturn -Wshadow -Wendif-labels -Wcast-align -Wstrict-aliasing=2 -Wwrite-strings -Wno-unused-parameter -ffast-math -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -fno-common -fdiagnostics-show-option
D: main.c: Running on host: Linux i686 2.6.32-22-generic #33-Ubuntu SMP Wed Apr 28 13:27:30 UTC 2010
D: main.c: Found 2 CPUs.
I: main.c: Page size is 4096 bytes
D: main.c: Compiled with Valgrind support: no
D: main.c: Running in valgrind mode: no
D: main.c: Running in VM: no
D: main.c: Optimized build: yes
D: main.c: All asserts enabled.
I: main.c: Machine ID is a9607ee8619de5491cbfd8114b59caf7.
I: main.c: Session ID is a9607ee8619de5491cbfd8114b59caf7-1273586682.217539-705231485.
E: core-util.c: Failed to stat runtime directory /home/danger/.pulse/a9607ee8619de5491cbfd8114b59caf7-runtime: Invalid argument

har genstartet mindst 1000 gange siden opgradering
Jeg har opgraderet fra 2008 version til 10.04
det der volume-control giver stadig "ikke svarer" besked. Der var lyd de første par dage og så forsvandt det bare på en eller anden mystisk vis...

zob
Redaktør
Indlæg: 4430
Tilmeldt: 6. jan 2009, 22:01
Geografisk sted: København

Re: Lydstyrkekontrol svarer ikke, ingen lyd 10.04

Indlægaf zob » 11. maj 2010, 17:01

Nogle gange kan det være lidt problematisk at opgradere - især hvis "hoppet" bliver for stort, og hvis du siger at du er gået fra en version fra 2008 (8.04 el. 8.10) til 10.04, så ringer alarmklokkerne hos mig. Det er faktisk i den situation bedre at opgradere fra f.eks. 8.10->9.04->9.10->10.04 end at opgradere 8.10->10.04 direkte.

Prøv først at køre en 10.04 LiveCD. Hvis du ikke har en i forvejen så husk at brænde på laveste hastighed (de kan finde masser af info om dette i alle de installationsguides der dukkede på i forbindelse med udgivelsen af 10.04, i.e. lath, warhawk og arvai (som har lidt længere tid på bagen).

Hvis du kan lave lyd på en 10.04 LiveCD, er mit næste spørgsmål:
Ville det være meget slemt for dig at geninstallere (fra scratch)?

tenshis
Indlæg: 32
Tilmeldt: 23. apr 2010, 04:37

Re: Lydstyrkekontrol svarer ikke, ingen lyd 10.04

Indlægaf tenshis » 11. maj 2010, 19:39

tja den eneste grund til at jeg stadig beholder ubuntu er fordi jeg ikke kan brænde cder ellers havde jeg vendt tilbage til windows for længst.
jeg har ikke nogen live cd og jeg havde heller ikke mulighed for at installere gradvist der stod bare der er en ny version tilgængelig og da jeg trykkede ja så installerede den det bare.

men så du hvad jeg skrev før det med gstreamer og de andre plugins?

zob
Redaktør
Indlæg: 4430
Tilmeldt: 6. jan 2009, 22:01
Geografisk sted: København

Re: Lydstyrkekontrol svarer ikke, ingen lyd 10.04

Indlægaf zob » 11. maj 2010, 20:32

Hvis du ellers har fulgt trin-for-trin guiden eller benyttet dig af scriptet her http://scripts.linux.dk/joomla/index.ph ... -1004.html til at installere multimedie-codes skulle det ikke være et problem med manglende plugins.

Stedet man vælger audiosink finder du ved at taste ALT+F2 og køre

Kode: Vælg alt

gstreamer-properties

Her kan du også bruge test-knapperne til at høre om der kommer lyd.

tenshis
Indlæg: 32
Tilmeldt: 23. apr 2010, 04:37

Re: Lydstyrkekontrol svarer ikke, ingen lyd 10.04

Indlægaf tenshis » 12. maj 2010, 11:49

jeg har nu installeret det der script, men det hjalp nada.
har prøvet at teste om der er lyd - nada :cry:

Tilbage til "Grafik og lyd"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster