Ubuntu App Developer Week

Bidrag til Projektet Ubuntu - her koordinerer vi noget af arbejdet.
Jarlen
Indlæg: 834
Tilmeldt: 1. jun 2008, 18:23
IRC nickname: Jarlen
Geografisk sted: København

Ubuntu App Developer Week

Indlægaf Jarlen » 31. aug 2010, 21:56

Jeg hører efterhånden mange på IRC-kanalen der enten er i gang med at lære at programmere, eller bare godt kunne tænke sig at komme i gang. Hvis dette har din interesse skal du holde øje med Ubuntu App Developer Week.
Der er tale om en uge med IRC-sessions der skal hjælpe spirende programmører med at komme ordentligt i gang med at programmere.
En af de vigtigste ting når man vil lære at programmere er ikke bare at læse om det, men rent faktisk at arbejde med det. Derfor er der i denne uge fokus på at komme hurtigt at komme i gang med små projekter til at løse problemer man selv sidder med. Derfor vil fokus hovedsageligt være på Python, og Python-værktøjer, da Python er et af de lettere sprog at komme i gang med. Det er samtidig et godt sprog til Rapid Prototyping, hvor fokus er på hurtigt at få skrevet programmer der rent faktisk er brugbare i den virkelige verden.

Jeg vil derfor alle der kunne have interesse i programmering til at holde øje med projektet, der vil løbende komme mere information på Opportunistic Developer Week wiki'en hvor bl.a. programmet vil blive offentliggjort løbende.

Get coding!
jesperjarlskov.dk - Blog om Ubuntu, fri software og andet godt :-)

Tilbage til "Projekt: Ubuntu"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster