ubuntu scripts

Bidrag til Projektet Ubuntu - her koordinerer vi noget af arbejdet.
soundpartner
Indlæg: 3461
Tilmeldt: 27. sep 2008, 23:51
IRC nickname: sound
Geografisk sted: København

ubuntu scripts

Indlæg af soundpartner »

Jeg har alle dage haft en tilgang til support at det er vigtigt at gøre det nemt for hr og fru danmark hvis dette er muligt. dette har jeg blandt andet givet udtryk for ved at lave scripts til at fikse nogle af de kedelige opgaver.
De fleste af jer har sikkert set eller enda selv brugt et af mine telenor mobilt bredbånd scripts, og der arbejdes stadig på at optimere dette.
Faktisk så har netop dette script sat en masse i gang. Jeg er blevet kontaktet af trediepart og har faktisk lige i dag fået gratis hosting til mine scripts på adressen http://scripts.linux.dk
jeg har kontakt med flere teleselskaber og arbejder henimod at skulle lave komersielle scripts til disse, og jeg ligger i "forhandling" med et firma om eventuel ansættelse og arbejde med sådanne scripts til linux fuldtid.
Til at starte med vil det blive i en tidsbegrænset periode, men med mulighed for forlængelse og senere evt fastansættelse hvis det er noget der bærer frugt.

ideen lige pt er følgende:
  • ALLE scripts der laves vil som minimum blive lavet i en comunity version. Denne vil altid være gratis, og vil selvfølgelig blive opdateret løbende.
  • ALLE scripts vil om muligt blive lavet således at de virker på tværs af versioner. det vil sige at det er det samme script der køres hvad enden det er på 9,04 eller 10.04 scriptet vil så selv tage højde for hvilken version det er, og er der snakke om en ikke understyttet version vil scriptet fortælle dette.
  • NOGLE scripts vil have kommerciel interesse (f,eks er telenor interesseret i telenor-scriptet) og disse script vil så blive kælet specielt for mod betaling. det kan være at scriptet bliver brandet mod et firma, scriptet bliver tilpasset til kun at virke med dette firma, bliver mere brugervenligt specielt rettet mod dette firma eller lignende, men comunity-versionen af et script vil altid bestå og altid være gratis.
  • scripts fra denne side skal altid være til at stole på. det vil sige at scripts på siden indeholder ikke farlig kode, eller lignende, og alle scripts læses igennem af en anden person inden de offentliggøres på siden
lige nu er jeg ved at sætte siden op med noget cms, få sat styr på tingene, samt at omskrive nogle af mine personlige scripts til at ligge på siden.
når dette er gjort er det min plan at gå i gang med nogle flere scripts. blandt andet har en del haft problemer med lyd, og meget specialiserede ting der skal ind i en configfil. dette er et af mine næste projekter.
det jeg også gerne ville var at få samlet nogle af de andre scripts der er her på siden. Der er f.eks et backupscript osv så vidt jeg husker.

hvis der ellers er nogen der har ønsker til scripts så kan i skrive disse her, men også hvis der er nogen der vil hjælpe med at lave scripts osv. Jeg syntes efterhånden selv jeg er sådan lidt bedre end bare alm begynder, men jeg er på ingen måde en haj, så af og til har jeg også brug for hjælp. og det er lidt mit håb at det på sigt er andre end mig der er med til at køre siden. optimalt ville det være hvis det på sigt blev således at alle kunne komme med scripts til siden, og så var der en admin-gruppe på 4-8 personer som gennemlæste og godkendte scripts ud fra at de ikke var skadelige, de gør som de er skrevet til, og de virker "godtnok" til at få et godkendt stempel.

lige nu ligger siden som sagt på scripts.linux.dk det er en adresse som er nem at huske, rimeligt beskrivende og stadig en rimelig troværdig adresse. hvis der er nogen der har bedre bud på adresser så tager jeg imod med takhånd, og hvis nogen har lyst til at hjælpe med på projektet så tager jeg også gerne imod
Selvudnævnt guru når det drejer sig om mobilt bredbånd

Webmaster og stifter af:
Billede
Hvor du finder scripts til en hver situation

Billede
momsemor
Forfatter
Indlæg: 336
Tilmeldt: 19. nov 2008, 21:37
IRC nickname: LinuxMor
Geografisk sted: Hadsten

Re: ubuntu scripts

Indlæg af momsemor »

Hej Soundpartner...

Som bruger af flere af dine scripts, vil jeg lige ønske GOD VIND med projektet :)
Vh. Jannie
AJenbo
Admin
Indlæg: 20862
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: ubuntu scripts

Indlæg af AJenbo »

lyder godt
soundpartner
Indlæg: 3461
Tilmeldt: 27. sep 2008, 23:51
IRC nickname: sound
Geografisk sted: København

Re: ubuntu scripts

Indlæg af soundpartner »

der er sket en del med siden her på det sidste.
i beta-sektionen kan man komentere på de scripts der ligger. hvis man logger ind (opretter et login på siden, eller logger ind med sin google-account) så får man adgang til et lukket område hvor der kan forespørges på nye scripts med mere.

jeg er dog løbet lidt ind i en mur da jeg ikke er den store grafiker tænkte jeg om der er nogen der kunne have lyst til at kreere et logo til siden.
Det ville være fedt med et logo som er så simpelt at det kan fungere både som favicon (16x16 pixels) men også som ser fedt ud i en opløsning på ca 500x500
Selvudnævnt guru når det drejer sig om mobilt bredbånd

Webmaster og stifter af:
Billede
Hvor du finder scripts til en hver situation

Billede