Ulovlig at bruge ubuntu

Her postes alt, som ikke direkte har noget med Ubuntu at gøre.
Brugeravatar
Toddvarg
Indlæg: 841
Tilmeldt: 19. maj 2007, 19:59
Geografisk sted: Vejle

Ulovlig at bruge ubuntu

Indlæg af Toddvarg »

Hvis nogen af jer af en eller anden grund skal til Boston College, så skal I være forsigtig med at tage jeres ubuntu maskine med jer. Det kan være ulovligt :lol:

http://education.zdnet.com/?p=2412
Ting tager tid

med venlig hilsen
Tom Oddvar Gundersen
cmay
Indlæg: 461
Tilmeldt: 24. feb 2009, 22:45

Re: Ulovlig at bruge ubuntu

Indlæg af cmay »

(suk)

ja men der er så i nogle lande hvor cryptografiske sofware biblioteker og programmer kan give lang fænglses straf.

der er også i nogle lande hvor at de restrictive codecs som hvilket ubuntu ikke kan lovligt bare includere vil være ulovligt og kunne vel give bøde hvis man bruger dem i de lande.

så dermed er der nogle ting man skal være opmærksom på hvis man tager sin computer med sig til fremmed lande.

det er såmænd rigtigt nok.

der er vitterligt ting i linux synaptic som vil være directe ulovligt at bruge eller være i besiddelse af i andre lande mens at for så vidt er der jo også i vid udstrækning mulighed for at bruge de samme typer af programel på andre platforme som example windows.

men så fundere jeg lidt over i henhold til artiklen argumentation at cracker har da haft adgang til mange sjove programmer i lang tid som ihvertfald er ulovlige og de trives fint på windows.men er det så ulovligt at benytte sig af windows fordi man kan få disse programmer til windows ved at fortage en enkelt google søgning på noget visual basic kode som kan bruges til cracking.

microsoft selv laved også den første orm til deres word for at ramme de ulovlige priatkopier men grundet fejl programming så ramte den også pludsligt de lovlige udgaver.

mere spøjst er det så når man læse at kinesisk regerring planlægger at sagsøge microsoft for de spion programmer de ligger ind i windows for at checke efter pirat kopier og for nyligt er mikro soft blevet dømt til at betale en større sum penge til det firma som de stjålet deres anti priatkopi system fra. eller hvad man skal kalde den der dims der beder om at få en meget lang kode som skal sikre at windows bliver aktiveret. ironisk nok har de brudt patent rettigheder for at sikre sig at ingen andre piratkopier deres windows.


så hvad er lovligt og ikke er man nødt til at finde ud af inden man tager sit edb grej med sig til andre lande man ikke kender lovgivningen i inden man tager afsted.
har grå stær. forklare mine (ofte) stavefejl

Kode: Vælg alt

#include <stdio.h>
int main(int argc, char** argv) { int beer; for(beer = 100;beer > 0; beer--)printf("%d bottles of beer%s on the wall take %d down and pass it around \n",beer,beer == 1 ? "":"s",beer -1); return 0;}
Jeg
Indlæg: 393
Tilmeldt: 20. apr 2008, 13:07
Geografisk sted: Århus

Re: Ulovlig at bruge ubuntu

Indlæg af Jeg »

http://www.eff.org/files/filenode/inresearchBC/EXHIBIT-A.pdf
Hvis I læser lidt ind i det, vil I nok støde på at han blev anmeldt for pirateri og for at have brudt ind i skolens system for at ændre sine karakterer.. Sagen har vidst ikke mere med Ubuntu at gøre, end at detektiven ikke ved hvad det er..
Det er essentielt at systemimplementere en real-time ekspansionsgate i floppycontrollerchippen, så executiven ikke dead-locker BIOS'en når den looper i det handshakede interface-mode under initial diskboot!