Hvem er folk tråden..

Alt omkring ubuntudanmark.dk
temba
Indlæg: 34
Tilmeldt: 6. mar 2007, 18:03
Geografisk sted: København

Hvem er folk tråden..

Indlæg af temba »

Hejsan!

fandt først ud af dette forum ved linuxforum her i weekenden, cool ide!

Er 29 år ung og laver lidt af hvert...

Blev introduceret til SCO først i '97 i sydafrika med en installation fra 47 disketter...puha, derefter Redhat, slackware, redhat igen, mandrake, suse, mandriva, suse igen også kubuntu (har altid været en KDE dude siden whenever)...kører p.t. kubuntu 6.10 64-bit og linux mint. har win2k på vmware men kun så jeg kan følge mit rugby hold spille over nettet(det satans DRM...) - har lige fået en openBSD 3.9 cd så den skal leges med på den gamle slæbebar og forhåbentligt en server kommer snart hjem som skal køre SME eller noget lignende. me is a penguin freak!

synes ikke jeg er den sejeste til linux men det kommer...

til alle jer som joiner os herefter: velkommen til The real world! 8)
[alterego]
Indlæg: 9
Tilmeldt: 6. mar 2007, 16:56
Geografisk sted: Århus

Hvem er folk tråden..

Indlæg af [alterego] »

Aloha folkens,

jeg er 32 år og er beskæftiget indenfor grafisk design, marketing etc. - men for tiden sygemeldt med en rygskade.
For et par år siden begyndte tanken om at lege med Linux at indfinde sig, men først sidste år skete der noget da jeg blev introduceret til Ubuntu med det resultat at min nabo og flere andre begyndte på at bruge det. Siden hen fik jeg smidt en Edgy Eft på en 800 mhz.'er og så havde jeg min primære computer ved siden af. Nu har den Ubuntu på.. sammen med en Debian og en WinXP Pro. på en anden harddisk. Debianen forsvinder givet vis inden længe efter som Ubuntu jo er genialt. Windows-tingen.. ja den kunne gå samme vej, for siden jeg fik Ubuntu på har jeg ikke brugt den!

Jeg ser frem til mange gode stunder i selskab med Ubuntu og hele filosofien.

/Anders :)

Hardware: Intel Celeron 3 Ghz, 768 Mb. DDR400 Ram, 100 Gb. HDD (80 & 20) og internetforbindelsen fra Helvede! :D
Aura
Indlæg: 2
Tilmeldt: 19. mar 2007, 20:43

Hvem er folk tråden..

Indlæg af Aura »

Hey folkens.

Jeg er 24 år og er igang med sidste år af min CNC-industritekniker uddannelse.

Har kun haft Ubuntu 6.10 liggende på min gamle comp i et par uger og har desværre ikk rigtig fået det brugt da jeg dels ikk rigtig har haft tid og at den gamle comp ikk er så godt kørende for øjeblikket. Det er dog ikk Ubuntu's skyld. Den trænger bare til lidt nyt hardware som jeg snart finder til den.

Ellers har jeg aldrig brugt linux.

Glæder mig rigtig meget til at komme igang med det og glæder mig også til at stille en masse "irriterende" nybegynder-spørgsmål :P
muraena
Indlæg: 3
Tilmeldt: 12. apr 2007, 09:35

Hvem er folk tråden..

Indlæg af muraena »

Er 33 år gammel og kommer fra Næstved.. Jeg har de sidste 2 år været selvstændig indenfor IT området.

Har kørt Linux on and off siden engang i starten af 90'erne, da kernen hed noget med version 0.99. P.t. kører jeg, hvor det kan lade sig gøre, Ubuntu, som jeg finder ret "sympatisk" (kan ikke uddybe det nærmere ;) ), men bortset fra det, har jeg ikke rigtig nogen favorit distribution.

Mvh Mads
Goticaa
Indlæg: 57
Tilmeldt: 8. apr 2007, 22:42

Hvem er folk tråden..

Indlæg af Goticaa »

Hej

Jeg er 16 år, og bor i Lyngby Tårbæk kommune. Jeg er lige begyndt at bruge Linux her i sidste måned.
Jeg startede med at instalere 6.10, i dual boot med windows xp. Jeg forelskede mig med det samme i den enkelte og flotte måde dette styresystem var bygget op på, og brugte et par dage på at leget lidt med ubuntu. Desvære virkede mit wlan-kort ikke, så jeg hentede version 7.04 og i den version virkede (næsten) alt mit hardware perfekt, så jeg slettede med det samme windows, og begyndte at nyde ubntu :).
Senest rettet af Goticaa 25. jul 2007, 04:57, rettet i alt 1 gang.
Ubuntu Version: 8.10
eitreach
Indlæg: 2478
Tilmeldt: 24. jul 2007, 19:32
IRC nickname: eitreach
Geografisk sted: København

Hvem er folk tråden..

Indlæg af eitreach »

Bøh.

Jeg er 21 år, og kommer fra Brande. Jeg har været igang med flere uddannelser, men har indtil videre desværre ikke fuldført nogle af forskellige grunde - er på nuværende tidspunkt sygemeldt, hvilket jo er en glimrende undskyldning for at bruge alt for meget tid på sin maskine.

Jeg begyndte at lege med Mandrake for nogle år siden, men det var nu lidt en blandet fornøjelse - specielt med Mandrakes daværende og nærmest notorisk berygtede dependency-helvede. Senere begyndte jeg på FreeBSD, som jeg holder mere af - hvilket jeg stadig gør, men tingene fungerede stadig bare ikke helt som de skulle.

Så fik jeg kigget nogle distroer igennem fornyligt, og faldt først over PCLinuxOS - som jeg nu også mener er et glimrende system. Nogle ting var bare lidt for ustabile i det system (Beryl, eksempelvis - der skulle ikke andet end et nys til før X blev voldtaget på kryds og tværs) - så jeg prøvede Kubuntu først - fordi jeg var mest tilbøjelig til at bruge KDE, både i Mandrake og BSD - og PCLOS, og det fungerede generelt også godt - bortset fra at min mus (som i alle distroer udover PLCOS ikke virkede fra starten) blev jeg tvunget til at købe mig en ny - hvilket jeg ikke ét minut fortryder, idet systemet var direkte genialt. Jeg ville dog også gerne prøve mig af med 'originalen' - så nu kører jeg Ubuntu 7.04.

And now for something completely different!

edit: Jeg har tilsyneladende også et voldsomt stort avatar. Det må lige fikses.
sådanUBUNTU
Indlæg: 901
Tilmeldt: 18. nov 2007, 00:25
Geografisk sted: Valby

Hvem er folk tråden..

Indlæg af sådanUBUNTU »

Jeg er 27 år, specialestuderende ved sociologi på Københavns Universitet. Linux er blevet min yndlings overspringshandling. Jeg er bosiddende i Herning, men spenderer en stor del af min tid på Det kongelige bibliotek i Kbh.

Jeg har anvendt linux i lidt over et år. Jeg startede med Mandriva, men kunne i finde ud af deres pakkehåndtering. Derefter skiftede jeg til Ubuntu.

Så skiftede jeg til Opensuse, men er nu vendt tilbage til Ubuntu. Og det er jeg glad for. Distributionen har udviklet sig positivt.

Kom nu, tilmeld jer "Ubuntu Users Denmark" på Facebook. Ser ikke godt ud, at der kun er ét medlem... mig. Facebook er en glimrende reklamesøjle for Ubuntu :)
thj01
Indlæg: 2667
Tilmeldt: 21. nov 2006, 10:06
Geografisk sted: Fredericia

Hvem er folk tråden..

Indlæg af thj01 »

*** Opdateret nov. 2011 ***

Jeg er 41 år, bosiddende i Fredericia, og studerer lige for tiden til kandidat i webkommunikation ved SDU Kolding. Ellers har jeg været folkeskolelærer i 12 år, med primær undervisningsområde inden for naturfag og IT.

Jeg har primært brugt opensource programmer siden 2001, men tog først springet fra fra daglig brug af Windows da Ubuntu 6.10 udkom og har ikke set mig tilbage siden da. Endeligt virkede trådløst netværk fra scratch.

Lige nu overvejer jeg seriøst at investere i en windows7 licens, da jeg nok må regne med at skulle kunne supportere og servicere den platform også.

Jeg startede Ubuntuguiden på http://www.freedomnotbeer.dk op, men Christian Arvai har senere suppleret med sine gode guides. I dag bruger jeg ikke meget tid på guiden, da mange af de problemer vi sloges med i 2008 nærmest er ikke eksisterende i dag.

Jeg er ikke Ubuntu religiøs - jeg bruger Ubuntu, fordi det er den bedste Linuxplatform jeg kender til - og fordi det har givet mig friheden til at vælge.

Nå ja - så er jeg Tolkien, niels Bohr/atomfysik og Harry Potter NØRD - udover UBUNTU-freak
Senest rettet af thj01 3. nov 2011, 11:22, rettet i alt 1 gang.
Forfatter til Ubuntuguiden: http://www.vidas.dk/guides/ubuntuguiden.html

Kører LTS udgaverne.

"It's always easy if you know how to do it."
planet-reptile
Indlæg: 460
Tilmeldt: 18. nov 2007, 02:04

Hvem er folk tråden..

Indlæg af planet-reptile »

Jeg er 22 år og er bosat i Kolding.
Jeg er storforbruger af Windows, men har fået interesse for Ubuntu. Så nu ligger jeg på 75% Windows bruger og 25% Ubuntu bruger.
Jeg har ikke nogen speciel uddannelse, jeg er bare vild med computere og giver simpelthen ikke op før tingene virker som de skal. Nogle ting er man dog nødt til at sige "rend mig" til og så opgive (Så som 64bit ubuntu :x )

Jeg har ingen planer om at droppe windows, da jeg er glad nok for det. Jeg har heller ingen planer om at droppe Ubuntu. Jeg er meget glad for Ubuntu, men det er ikke nemt at skifte styresystem bare sådan lige.

Ellers har jeg intet imod at yde support til windows brugere der har problemer med maskinen.

Det var lidt om mig.
Hilsen Kim.
Jimmyfj
Indlæg: 1712
Tilmeldt: 19. jul 2007, 19:35
Geografisk sted: Nordjylland

Hvem er folk tråden..

Indlæg af Jimmyfj »

Hej Ubunteos

Mit navn er Jimmy Frydkær, 46 år gammel og bosat i Nordjylland. Oprindeligt uddannet Novell NetWare CNE med Windows clients, og har været med på den front siden 1994. Har kørt DOS/Windows siden Windows 3.1x og har fulgt udviklingen på Windows-platformen tæt, idet jeg også er supporter med eget firma.

Jeg blev for alvor træt af Windows allerede med Windows 95, men var afhængig af at vide noget om systemet af arbejdsmæssige årsager.

Mit første møde med Linux var RedHat 5.1, men det var alt for bøvlet at arbejde med. I 2003 købte jeg så en SuSE 8.2 Pro og installerede den på min daværende slave af en computer. Det kørte uden fejl, og jeg dual-bootede med den og WinXP Pro. Siden opgav jeg SuSE og kørte ren XP et par år.
Var inde og "snuse" til Ubuntu 4.10 men opgav den, da der var alt for mange problemer med hardwaren.

Vendte så tilbage da 6.10 Edgy EFT. udkom, og har ikke kørt andet end Ubuntu siden, og kommer heller ikke til det. Jeg er fuldt ud tilfreds med Ubuntu, og gør hvad jeg kan for at udbrede kendskabet til systemet.

Ubuntu er vejen frem, efter min bedste overbevisning, og jeg er utrolig glad for dette danske forum. Det er det vi har manglet i alt for mange år. Så rigtig mange tak til folkene bag UbuntuDanmark.
"OM 100 ÅR ER ALTING GLEMT !"


Ubuntu - Dev-ed.
Linux User # 448500
Don S
Indlæg: 473
Tilmeldt: 3. dec 2007, 21:41
IRC nickname: Don_S
Geografisk sted: Melby, Nordsjælland

Hvem er folk tråden..

Indlæg af Don S »

Hej, befinder mig vidst i den unge ende af Ubuntu brugerne. Jeg er 16 år og bor i Nordsjælland, og skiftede permanent (det var også mit første forsøg med Linux) til Ubuntu, da 7.10 kom ud. Dog har jeg kun holdt mig til OpenSource programmer (til Windows XP) det sidste år, og har været involveret i at sprede budskabet lige siden.

Jeg går på nuværende tidspunkt på Den alternative Skole i Hillerød, og skal på HTX til næste år. Jeg har designet hjemmesider siden jeg var 11, og arbejdet lidt med diverse sprog hist og her (brugte 3 år i Game Maker, det var en meget lærerig proces, men ikke noget jeg gider arbejde videre med), og har den sidste månedstid (efter jeg skiftede til Gutsy), forsøgt mig med lidt Java programmering.

- Jeg fandt UbuntuDanmark for lidt over en time siden, da jeg læste The Fridge's sektion om LoCo's.

Derudover er jeg også en stor Tolkien fan, rollespils freak, pianist i et funk/jazz/rock band, traceur (udøver af parkour), fritids-astronom og diverse andre ting, som folk finder ret besynderlige.
Billede

Billede Billede
jass
Indlæg: 8
Tilmeldt: 28. dec 2007, 13:36
Geografisk sted: Odense C

Hvem er folk tråden..

Indlæg af jass »

Hej med jer :D

Jeg er ny herinde og kaldenavn jass. jeg er 28, far til 4, og bosat i Odense og har brugt windows siden 3.1, men er efterhånden blevet godt træt af alt det microsoft-monopol.

Så for et par uger siden faldt jeg over en artikel på pcworlds web, om ubuntu.
Det så godt ud med en roterende cube på skrivebordet........
Så det måtte jeg prøve, klik klik og download live cd. Installationen kunne ikke partionere en sektion til, så windows røg over højre skulder efter en backup.
Ubuntu fandt alt mit hardware, og er meget imponeret over brugervenligheden. SÅ Windows bliver væk fra min cpu.

8) har kigget lidt rundt herinde, og hvilken support i yder..... wwoooooouuww
Mvh Jass

Ny i linux-world
eks. XPèr
Lhademmor
Indlæg: 53
Tilmeldt: 2. dec 2007, 23:53
IRC nickname: ligemeget
Geografisk sted: /home/sent faxes/porn

Re: Hvem er folk tråden..

Indlæg af Lhademmor »

Dav

Jeg er 20 år, bliver kaldt MP og kommer fra København.
Jeg blev for første gang interesseret i Linux tilbage i Breezy-æraen, men kunne dengang ikke få Ubuntu til at danse med mit Creative lydkort... Meget senere tog jeg mod til mig og installerede Feisty på min bærbare, som godt kunne lyd.
Nu har jeg så installeret Hardy beta begge steder, og selvom der stadig ikke er lyd understøttet på den stationære, fik jeg pillet lidt ved noget OSS, så jeg nu i det mindste får lidt lyd ud af mine højttalere.

Jeg oversætter GNOME-dokumentation, Ubuntu-dokumentation og hvad jeg ellers kan komme i nærheden af. I perioden 2004-2008 var jeg administrator på den danske Wikipedia, hvor jeg arbejdede meget.
Nu går min tid med heavy metal, FOSS, øl og piger. Og en datamatikeruddannelse i øvrigt.
Bjarke
Indlæg: 23
Tilmeldt: 27. apr 2008, 10:40

Re: Hvem er folk tråden..

Indlæg af Bjarke »

jeg er 20 år og for øjeblikket bosidende i Randers, det er dog kun til efter sommerferien da jeg skal læse til civil ingeniør i design og innovation - hvis der er nogen der undrer sig over hvad det er så; http://www.ug.dk/Uddannelse.aspx?article_id=udb-civdesignoginnovation

jeg har førsøgt mig med ubuntu af 3 omgange, de første 2 gange gik ikke ret godt, men tredje gang tog min stædighed over og jeg brugte virkelig meget tid med at få ubuntu til at køre som jeg ville, og efter 3-4 ugers frustration over at jeg ikke kunne råbe: Lorte vista! og ikke kunne få ubuntu til at gøre som jeg ville (- selv efter, selv at have complieret driver og fulgt virkelige mange howto's osv osv) købte jeg en ny bærbar hvor jeg kiggede specifikt på at hardwaren skulle passe med ubuntu og nu er jeg en glad ubuntu bruger (på en bærbar uden lyd)

lidt i stil med "THJ01" er jeg også Bohr - Tolkien - Harry Potter fan, det sidste er dog forsvundet lidt her på det sidste. jeg læser meget, fantasy, sci fi, og historiske romaner... og enkelte krimier. lige for tiden bruger jeg alt for meget tid på min pc.

jeg blev presenteret for ubuntu af min fætter der (vist nok) også er herinde; hej Jacob :D

og afsluttende vil jeg godt lige kommentere at jeg synes det er fedt at vi har så mange resourcer herinde; jeg har lige været til eksamen i grafisk design og jeg kunne da lige have fået lidt expert-bistand herfra. og sidste år skrev jeg en eksamensopgave om Bohr. og jeg kan jo se at i/vi også bruger dem fornuftigt :D
vil du have hele historien?

det virker... det virker!!!... fuck - hvad har jeg nu pillet ved???
Brugeravatar
Christian.Arvai
Admin
Indlæg: 10724
Tilmeldt: 26. apr 2008, 19:27
IRC nickname: Christian_Arvai
Geografisk sted: Holeby - Lolland

Re: Hvem er folk tråden..

Indlæg af Christian.Arvai »

hej allesammen

jeg er 33 år gammel med fast forhold og 3 børn , uddannet smed og bor i holeby på lolland .
fritidsinterreser er det så som så med , når man har 3 børn , så det må vel være ubuntu .
jeg har rodet lidt med ubuntu siden 7.10 blev udgivet , jeg var lidt træt af problemer med vista ,
så da 8.04 kom lavde jeg en duelboot xp pro/ubuntu 8.04 , jeg havde jo ( som mange andre )
nogle programmer der lige skulle køre i wine , før jeg ville tage springet og skifte helt til ubuntu ,
jeg fik i indlæg lovet at slette xp hvis vi fandt en løsning på wine , det fik åbentbart AI op ad stolen :D ,
og efter et hurtig men godt råd virkede det hele , og så sletttede jeg selvfølgelig windows .
dette har jeg ikke fortrudt siden !


-

evt interreserede er velkommen til at læse min hjemmeside: christian.arvai
Senest rettet af Christian.Arvai 17. jul 2008, 20:46, rettet i alt 1 gang.
Med venlig hilsen Christian

"We can only see a short distance ahead, but we can see plenty there that needs to be done." -- Alan Turing