Kapitel 4. At fjerne software

For at fjerne software, skal du have administratoradgang. (Hvis du selv har installeret Ubuntu på denne computer, har du automatisk administratorrettigheder).

1. Find det du ønsker at fjerne, i sektionenInstalleret software.

2. Vælge emnet på listen, og tryk på Fjern. Det kan være nødvendigt at du indtaster din Ubuntu adgangskode.

Hvis et program er åbent når du fjerner det, vil det normalt forblive åbent selv efter det er fjernet. Så snart du lukker det, vil det ikke længere være tilgængelige.