Kapitel 10. Hvad hvis et program jeg ønsker ikke er tilgængeligt?

Kontroller først at VisAlt software er valgt.

Hvis den software du ønsker stadig ikke er der, men du ved at den kan køre på Ubuntu, så prøv at kontakte de oprindelige udviklere af programmet, og spørg om de kan hjælpe med at gøre programmet tilgængelig.

Hvis et program er tilgængeligt for andre styresystemer end Ubuntu, så gør udviklerne opmærksom på at du er interesseret i at køre det på Ubuntu.