Kapitel 11. Hvad hvis et program ikke virker?

Med titusinder af programmer i Ubuntu Softwarecenter, er der altid en chance for at nogle få af dem ikke vil virke ordentligt på din computer.

Hvis du er bekendt med fejlrapportering af software, kan du hjælpe ved at rapportere problemet til Ubuntu udviklerne. De fleste programmer har et Rapporter et problem punkt under deres Hjælp-menu.

Ellers, gennemse Ubuntu Softwarecenteret for andre programmer der gør hvad du vil have.