DTP og tegneprogrammer

Desktoppublishing (DTP) programmer giver dig mulighed for at fremstille publikationer såsom nyhedsbreve og brochurer.

• Scribus er et professionel desktoppublishing-program.

• For yderligere information, se hjemmesiden for Scribus.

• For at starte Scribus, tryk på ProgrammerKontorScribus.

• I OpenOffice.org Draw kan du lave alt fra simple diagrammer til 3D-illustrationer.

• Draw er installeret som standard, og er en del af OpenOffice.org-kontorpakken.

• For at starte Draw, skal du trykke på ProgrammerGrafikOpenOffice.org Draw.

• Inkscape er et avanceret illustration værktøj.

• For yderligere information, se hjemmesiden for Inkscape.

• For at starte Inkscape, tryk på ProgrammerGrafikInkscape Vector Graphics Editor.