Finde billedudklip (clipart) til brug i dokumenter

Billedudklip (clipart) er et billede eller en tegning, der bruges til at illustrere et dokument. Følg instruktionerne nedenfor for at installere og bruge et udvalg af billedudklip i OpenOffice.org:

1. Installér pakken openclipart-openoffice.org fra univers-arkivet. Pakken er meget stort, så det kan tage lang tid at hente og installere den.

2. Åbn et OpenOffice.org program og tryk FunktionerGalleri. En liste over tilgængelige billedudklip (clipart) vil blive vist.

3. Gennemse billedudklip (clipart), indtil du finder et en, du gerne vil bruge. For at indsætte det, skal du enten trække billedudklippet ind i dokumentet eller højreklikke på det og trykke på IndsætKopier.