Udskriv billeder

At udskrive dine billeder er en glimrende måde at dele dem med andre på.

1. Dobbeltklik på det billede du ønsker at udskrive for at åbne det i gThumb - billedfremviseren

2. Tryk FilSideopsætning

• Under Format for, vælg den printer som du vil bruge

• Under Papirstørrelse vælges størrelsen på papiret som du udskriver på

• Under Retning, vælg papirretning for billedet

3. Tryk Anvend

4. Tryk FilUdskriv

5. Ændr opsætning som ønsket (se nedenfor)

6. Tryk Udskriv for at udskrive billedet

Printeropsætning

Du kan indstille din printeropsætning for det bedst mulige resultat. Alle disse indstillingsmuligheder kan findes i vinduetFilUdskriv.

Vær sikker på, at du vælger din printer fra listen i fanebladet Generelt for at få adgang til hele rækken af indstillingsmuligheder til din printer.

[Bemærk]

Forskellige printere har forskellige opsætninger. Opsætningerne nedenfor vises alene som en vejledning til hvad du måske kan ændre med din printer.

Papirtype

Papirtypen du bruger har stor indflydelse på kvalitetet af dine udskrevne billeder. Du bør indstille papirtypen til den type papir du bruger i din printer for at forhindre dårlige resultater. Brug af papirtypen glossy med standard-papir i din printer vil for eksempel normalt resultere i et dårligt resultat.

Denne indstilling kan automatisk ændre den mængde blæk som bruges, for at få de bedste resultater og for at forhindre tilsmudsning. Hvordan det håndteres afhænger af din printer.

Udskriftskvalitet

Udskriftskvalitet måles normalt i DPI (punkter per tomme). En større DPI-værdi vil normalt medføre en højere udskriftskvalitet.

• Vælg Kladde for hurtige udskrifter som ikke bruger meget blæk

• Vælg Bedste kvalitet eller Foto for kvalitetsudskrivninger. Udskrivning vil være langsommere og vil bruge mere blæk

Avanceret billedudskrivning

For avanceret fotoudskrivning, installér PhotoPrint-pakken fra universe-softwarekilden. Når den er installeret, skal du trykke ProgrammerGrafikPhotoPrint for at starte PhotoPrint.

PhotoPrint gør det muligt for dig at finjustere din udskrivningsopsætning.

1. Under Papirstørrelse ændres papirstørrelsen til den størrelse, du ønsker at udskrive på.

2. Under Layout ændres antallet af kolonner og rækker for at afspejle det antal billeder du ønsker at indsætte på en side

3. For at ændre afstanden mellem fotos, ændr Afstand indstillinger ud for Kolonner og Rækker under Layout

4. For at tilføje et billede til siden, tryk BilledeTilføj billede og vælg et billede

5. For at ændre den avancerede printeropsætning tast FilPrinteropsætning

Du skal måske vælge den korrekte printermodel på fanebladet Output

6. Tryk FilUdskriv for at udskrive dine billeder