Organiser din billedsamling

F-Spot er en komplet løsning til at administrere din billedsamling. For at starte det, vælg ProgrammerGrafikF-Spot - fotohåndtering.

Med F-Spot kan du importere billeder fra dit digitale kamera eller USB-drev, mærke dem med kendte termer, lave forbedringer og redigere dem på forskellig vis. Yderligere kan du nemt overføre dine billeder til Flickr, PicasaWeb eller andre internetgallerier.

For hjælp til F-Spot - fotohåndtering, se The F-Spot Manual.