Importér fotos fra digitalkamera, harddisk eller hukommelseskort

Ubuntu opdager automatisk de fleste digitale kameraer, når du tilslutter dem, og vil automatisk tilbyde dig at kopiere dine billeder ind.

For at importere billeder fra dit kamera:

1. Tilslut kameraet og tænd det ved at sætte det i visningstilstand. Ubuntu bør spørge dig, om du vil importere de billeder, der ligger på kameraet.

2. Klik på Importer. Du skulle nu se en forhåndsvisning af billederne.

3. Vælg en placering hvor du vil gemme dine billeder, og klik derefter på Importer. Billederne vil derefter blive gemt på din harddisk.

Hvis Ubuntu ikke spørger dig om billederne skal importeres:

1. Åbn ProgrammerGrafikF-Spot fotohåndtering. Hvis det er første gang, du bruger F-Spot, vil Importér vinduet åbne automatisk. Ellers skal du vælge FotoImportér....

2. Vælg dit digitale kamera, harddisk eller hukommelseskort, som Importkilde og klik derefter på Åbn. Du vil nu se forhåndsvisning af dine fotos.

3. Klik Importér for at begynde med at importere dine fotos. Som standard bliver dine fotos gemt i mappen Billeder i din StederHjemmemappe.

Hvis dit kamera ikke står opført som en importkilde, skal du trykke StederMaskine og se om dit kamera er synligt der, som en flytbar lagringsenhed.