Podcasts og internetradio-stationer

Podcasts er optagede udsendelser, som du kan hente og lytte til på din computer eller mobile lydafspiller. Tusinder af podcasts er tilgængelige, og de fleste kan frit hentes.

Du kan bruge Rhythmbox til at hente og afspille podcasts; vælg Podcasts i afsnittet Bibliotek i Rhythmboxvinduet for at komme i gang. Rhythmbox musikafspiller manual har yderligere informationer. Alternativt foretrækker du måske et decideret podcasthåndteringsprogram som gPodder eller PenguinTV.

Internetradiostationer er direkte lyd-stream, ligesom almindelig radio, men overført via internettet. Du kan lytte til radiostationer på internettet ved hjælp af Rhythmbox eller Banshee, streams virker også i nogle andre musikafspillere. Vælg Radio fra venstre side i Rhythmbox- eller Banshee-vinduet for at lytte til internetradio. Vælg der efter enten en station fra listen eller indtaste webadressen på den station, du ønsker at lytte til. For mere information kan du kigge i Rhythmbox manualen.

RealAudio strømme, som bruges af nogle internet radiostationer, er ikke understøttet af Rhythmbox. For at høre på denne type af strøm skal du installere RealPlayer.