Udtrække fra en cd

Du kan udtrække musik fra en cd på computeren, så du ikke behøver at have cd'en i drevet for at spille sange fra den. Du kan derefter kopiere sangene til en digital musikafspiller, såsom en MP3-afspiller.

[Bemærk]

Rhythmbox gemmer hentede filer i mappen Musik (StederMusik).

1. Indsæt en musik-cd.

2. Du vil blive bedt om at vælge, hvilket program der skal starte, vælg Åbn Rhythmbox musikafspiller.

3. Klik O.k..

4. I panelet til venstre under Enheder, skal du højreklikke på det cd-navn, du vil udtrække fra.

5. Klik på Kopiér til samling.

Når der kopieres cd'er via Rhythmbox kan du ændre standardformattet. Klik RedigerIndstillingerMusik og ændr Foretrukne format til dit eget valg. I fremtiden vil alle cd'er kopieret til din computer blive kopieret i dette format.

[Bemærk]

Hvis MP3 ikke er vist som et valg i Foretrukne format-listen, så installer gstreamer0.10-plugins-ugly-multiverse-pakken og genstart Rhythmbox. Mulighed CD-kvalitet, MP3 (.mp3-type) burde nu være i Foretrukne format-listen.