Kapitel 3. Frakobling

Klik på ikonet for Netværkshåndteringen og vælg Afbryd under navnet på den aktive forbindelse, for at afbryde forbindelsen til et netværk.

Højreklik på ikonet for Netværkshåndteringen og fjern markeringen ud for Aktivér Netværk, for at deaktivere en netværksforbindelse (så der ikke kan oprettes forbindelse).

Du kan slukke for din trådløse forbindelse ved at højreklikke på Netværkshåndteringen og fjerne flueben ved Aktivér trådløst netværk. Nogle bærbare computere har også en knap eller en tastekombination, som du kan trykke for at slukke for forbindelsen. Dette er nyttigt hvis du bruger din bærbare computer i et fly eller et andet sted hvor trådløse enheder ikke er tilladt.