Mus og tastaturer

Dette afsnit giver instruktioner om brug og konfiguration af mus, tastaturer og andre inputenheder, så de bliver mere behagelige for dig at bruge.

Mus og andre pegeenheder

Du kan ændre flere forskellige valgmuligheder for din mus, som f.eks. hvor hurtigt markøren bevæger sig, og hvordan klik bliver fortolket af computeren.

• Musefærdigheder

Information om grundlæggende musefærdigheder som f.eks. at pege, klikke og trække.

• Museindstillinger

Instruktioner om hvordan man ændrer forskellige muserelaterede indstillinger, som f.eks. om musen er venstrehåndet, og hvor hurtigt musemarkøren bevæger sig.

• Tilgængelighed - konfiguration af musen

Information om at ændre museindstillinger til brugere af hjælpeteknologier.

Tastaturer

Der er mange forskellige valgmuligheder relateret til dit tastatur, som du kan ændre, såsom tastatursproget og tastaturgenveje.

Museplader og tegneplader

Du kan bruge en museplade eller en tegneplade til at flytte en musemarkør.

• Museplader

Information om ændring af indstillingerne for en bærbar computers museplade.