Windows-spil

Mange spil, som findes til Windows, kan køres i Linux ved at bruge en emulator, såsom Wine eller Cedega.

Disse emulatorer virker kun på x86 (Intel-baserede) computerere, og vil ikke fungere på AMD64 eller PowerPC computere.

• Wine (fri)

Wine er fri software og er i stand til at køre flere populære spil, såsom World of Warcraft og Unreal Tournament. Du kan finde information om Wine på Ubuntu-wikien.

• Cedega (kommerciel)

Cedega er baseret på Wine, men er optimeret til at køre Windows-spil. Cedega er kommerciel software, og er derfor ikke gratis, men det er i stand til at køre flere spil end Wine. For oplysninger om Cedega, se Ubuntus wikiside.