Chatindstillinger

Hvis du bruger chat (instant messaging) software, vil du have oprettet en brugerkonto på et chatnetværk. Ubuntu har glimrende understøttelse af mange chatkonto fra start af, så du vil stadig være i stand til at bruge din eksisterende konto, efter du har skiftet. Sørg for, at du laver en note af følgende oplysninger om dit chat-konto:

• Brugernavn

• Adgangskode

• Brugernavn eller alias

Hvis muligt, så opret også en kopi af din venne- eller kontakt-liste.