Bogmærker fra netbrowser

Du har sandsynligvis mange bogmærkede hjemmesider i din internetbrowser. Dette afsnit hjælper dig med at oprette en sikkerhedskopi af dem.

Internet Explorer

Internet Explorer 6

For at oprette sikkerhedskopi af Microsoft Internet Explorer 6 netbrowser:

1. Start Internet Explorer.

2. Tryk på FilerImporter og eksporter....

3. Guiden Importer/Eksporter starter. Tryk Næste.

4. Vælg Eksporter Favoritter og tryk Næste.

5. Vælg mappen hvorfra du ønsker at eksportere dine favoritter. Valg af mappen Foretrukne vil eksportere dem alle. Tryk Næste.

6. Vælg Eksporter til en fil eller adresse og vælg et filnavn. Tryk på Næste.

7. Fuldfører guiden Importer/eksporter vises. Tryk Udfør.

8. Dine bogmærker vil være gemt med det filnavn du tidligere angav.

Internet Explorer 7

For at oprette sikkerhedskopi af Microsoft Internet Explorer 7 netbrowser:

1. Start Internet Explorer.

2. Tryk på Favoritter.

3. Klik på pilen ved siden af knappen Føj til Favoritter.... Klik derefter på Importer og eksporter.

4. Guiden Importer/Eksporter starter. Tryk Næste.

5. Vælg Eksporter Favoritter og tryk Næste.

6. Vælg mappen hvorfra du ønsker at eksportere dine favoritter. Valg af mappen Foretrukne vil eksportere dem alle. Tryk Næste.

7. Vælg Eksporter til en fil eller adresse og vælg et filnavn. Tryk på Næste.

8. Hvor vil du eksportere dine farvoritter til? vil vises. Tryk på Eksporter.

9. Dine bogmærker vil være gemt med det filnavn du tidligere angav.

Internet Explorer 8

For at oprette sikkerhedskopi af Microsoft Internet Explorer 8 netbrowser:

1. Start Internet Explorer.

2. Tryk på knappen Favoritter button.

3. Klik på pilen ved siden af knappen Føj til Favoritter....

4. Vælg Importer og eksporter...

5. Guiden Importer/Eksporter starter.

6. Select Export to a file and press Next.

7. Vælg Eksporter til en fil og tryk på Næste.

8. Vælg mappen hvorfra du ønsker at eksportere dine favoritter. Valg af mappen Foretrukne vil eksportere dem alle. Tryk Næste.

9. Click Browse... to select a file name and location to save the exported favorites to. Press Export.

10. Tryk på Udfør.

11. Dine bogmærker vil være gemt med det filnavn du tidligere angav.

Mozilla Firefox

Hvordan du laver en sikkerhedskopi af din Firefox netbrowser:

1. Start Mozilla Firefox.

2. Tryk på BogmærkerArranger bogmærker....

3. Tryk FunktionerEksporter HTML....

4. Vælg et filnavn. Tryk på Gem.

Opera

Hvordan du laver en sikkerhedskopi af din Opera webbrowser:

1. Start Opera.

2. Tryk på FilerImporter og eksporterEksporter bogmærker som HTML....

3. Tryk på FilerExporter....

4. Vælg et filnavn. Tryk på Gem.