Kontakter-/Adressebog

Hvis du har gemt din adressebog fra Windows, kan du nu importere dine kontaktpersoner i Evolution. De følgende instruktioner antager, at du vil importere adressekartoteket fra Microsoft Outlook Express 6 eller Microsoft Outlook 2002:

1. Start Evolution ved at trykke på ProgrammerKontorEvolution E-post og Kalender.

2. Tryk på FilImportér... for at starte Import-vejleder til Evolution. Tryk derefter på Næste.

3. Vælg Importer en enkelt fil og tryk derefter på Næste.

4. Tryk på feltet ud for Filnavn:, hvorpå der står (Ingen). Find den mappe som du har gemt din adressebog i og åbn den.

5. Vælg sikkerhedskopien af din adressebog og tryk Åbn.

6. Vælg vCard (.vcf, .gcrd) eller Outlook CSV eller Tab (.csv, .tab), fra Filtype listen, afhængig af hvilket format du har gemt din adressebog i. Tryk på Næste.

7. Vælg en placering hvor kontakterne skal gemmes, såsom På denne maskinePersonlig. Tryk Næste.

8. Tryk på Importér for at importere kontakterne til Evolution. Når importen er færdig, vil de importerede kontaktpersoner være umiddelbart tilgængelige.