Finde rundt på skrivebordet

Ubuntus skrivebords er designet til at være så effektivt og nemt som muligt. Her er en kort introduktion til de forskellige områder:

• Menulinjen findes øverest til venstre på din skærm, her starter du programmer, finder filer og juster indstillinger. Den er opdelt i tre menuer:

1. Programmer - start programmer og find nye under Softwarecenter

2. Steder - find filer og mapper på din computer

3. System - ændr Ubuntus indstillinger og få hjælp

• Øverst til højre på din skærmen finder du statusfeltet, her vises stauts for forskellige programmer. Du kan bruge det til at ændre lydstyrken, ændre din online status i forskellige programmer, og lukke din computer.

[Bemærk]

Se Oversigt over skrivebordet, for at læse mere om at finde rundt på skrivebordet.