Programmer til forskellige opgaver

Ubuntu indeholder fra start en bred vifte af programmer. Disse inkluderer:

• Surf på internettet med ProgrammerInternetFirefox Web Browser

• Håndter e-post and kalender med ProgrammerKontorEvolution E-post og Kalender

• Chat og lav video opkald med ProgrammerInternetEmpathy - IM-Klient

• Importer, organiser og rediger billeder med ProgrammerGrafikF-Spot fotohåndtering

• Komplet kontorpakke Openoffice.org under ProgrammerKontor

• Importer, køb og organiser musik med ProgrammerLyd og videoRhythmbox musikafspiller

• Sikkerhedskopier og synkroniser filer med SystemIndstillingerUbuntu One

[Vink]

Du kan finde og installere flere programmer med et enkelt tryk på en knap. Se “Tilføj programmer” for forklaring.