Tilføj programmer

Ubuntu gør det let at tilføje nye programmer.

Der er ingen grund til at hente programmer fra hjemmesider. Åben blot Softwarecenter og du vil have tusindvis af programmer, fra Ubuntus arkiver af programmer, der er klar til at installere med et enkelt klik på en knap.

Alle program der installeres på denne måde kan let og sikkert opdateres eller fjernes.

[Vink]

Du kan finde Softwarecenteret i menuen under ProgrammerUbuntu Softwarecenter

[Bemærk]

Se Softwarecenterhjælpen, for flere instruktioner om brug af Softwarecenter. Yderlige information om hvordan programmer håndteres i Ubuntu kan findes under Tilføj, fjern og opdatér programmer.