Installering og opsætning af RealPlayer

RealPlayer er et proprietært program, og installeres derfor ikke på den sædvanlige måde.

1. Hent en egnet Linux installationspakke fra RealPlayer hjemmesiden og gem den i din hjemmemappe.

2. Åbn en terminal (ProgrammerTilbehørTerminal) og indtast det følgende, tryk Retur ved hver linje og indtast din adgangskode når du bliver bedt om det:

sudo chmod a+x RealPlayer*
    sudo ./RealPlayer*
  3. Du bør se teksten Udtrækker filer til Helix installation på skærmen hvis installationen er korrekt påbegyndt. Når du bliver spurgt om et spørgsmål under installationen, tryk Retur for at acceptere standardvalget.

4. Når installationen er færdig med at kopiere filer så tryk ProgrammerLyd & videoRealPlayer 11 og følg instruktionerne på skærmen for at færdiggøre opsætningen.

For yderligere instruktioner, se den fælles hjælpewiki.