Optag lyd

Du kan optage lyd på din computer, hvis du har en mikrofon eller anden optagelsesudstyr forbundet med den.

Tryk på ProgrammerLyd & VideoLydoptager for at starte et simpelt lydoptagerprogram. Læs Lydoptager manualen for instruktioner om, hvordan man bruger dette.

For mere avancerede optagelsesbehov kan du forsøge dig med et lydprogram til flersporshåndtering såsom Jokosher eller Audacity.

Mange andre optagelsesværktøjer på professionelt niveau er tilgængelig i Ubuntu. Se Ubuntu Studio website for yderligere information.