Konvertering af musikfiler

Når du udtrækker musik fra en cd til en computer, skal den opbevares i et særlig lydformat. Som standard bruger Rhythmbox Ogg Vorbis-formatet (.ogg eller .oga). Dette er forklaret i “Udtrække fra en cd”.

Ikke alle mobile lydafspillere er i stand til at afspille Ogg Vorbis format; for eksempel, kan iPods ikke afspille dette format. For at din afspiller kan genkende dine sange, må du først omdanne dem til et understøttet format. Næsten alle afspillere på markedet understøtter MP3-formatet, så det er normalt et sikkert valg.

Du kan konvertere eksisterende lydfiler til andre formater med Sound Converter. Det resulterende format kan vælges i Sound Converters indstillinger.

Når der kopieres cd'er via Rhythmbox kan du ændre standardformattet. Klik RedigerIndstillingerMusik og ændr Foretrukne format til dit eget valg. I fremtiden vil alle cd'er kopieret til din computer blive kopieret i dette format.

[Bemærk]

Hvis MP3 ikke er vist som et valg i Foretrukne format-listen, så installer gstreamer0.10-plugins-ugly-multiverse-pakken og genstart Rhythmbox. Mulighed CD-kvalitet, MP3 (.mp3-type) burde nu være i Foretrukne format-listen.