Kopiér til en cd

Du kan oprette din egne lyd-cd ved at kopiere musik fra din computer ud på en tom disk. Cd'er som du opretter på denne måde bør kunne afspilles i enhver standardenhed som kan afspille købecd'er. Det eneste, som kræves, er en cd-brænder. De fleste computere har en cd-brænder.

For at begynde med at lave en lyd-cd, skal du starte Brasero (ProgrammerLyd & VideoBrasero diskbrænder) og vælg Lydprojekt fra hovedvinduet. Vælg derefter de sange, du vil føje til cd'en og tilføje dem til projektet. Endelig skal du klikke på Brænd... for at kopiere sangene til en cd.

Du vil også skulle indstille den maksimale varighed på cd'en, du har indsat (for eksempel 80 minutter), hvilket kan gøres ved at klikke på det lille cd-ikon nær bunden af vinduet. Brasero vil advare dig, hvis du har valgt flere filer, end der kan være på disken.

Se Brasero manual for fyldestgørende instruktioner.