Lås din skærm mens du er væk

Låsning af din skærm forhindrer andre mennesker i at få adgang til din computer, mens du er væk fra den. Alle dine programmer og dit arbejde forbliver åbent mens skærmen er låst, og pauseskærmen vises.

Du kan låse din skærm på en af følgende måder:

• Klik på Bruger Skifter i øverste højre hjørne af panelet og tryk derefter på Lås skærm.

• Tryk Control+Alt+L for at låse skærmen. Denne genvejstast kan ændres under SystemInstillingerTastaturgenveje.

[Bemærk]

Du kan tilføje en Lås skærm-knap på et panel for let adgang. Højreklik på et panel (for eksempel, panelet øverst på skærmen), vælge Tilføj til panel ... og træk Lås skærm-elementet til den ønskede placering.

For at låse skærmen op, flyt musen, eller tryk på en tast. Derefter taster du din adgangskode og trykker enten på tasten Enter eller klikker på knappen Lås op.

Hvis mere end en person har en konto på din computer og skærmen er låst, kan andre brugere klikke på knappen Skift bruger for at bruge computeren, selvom skærmen er låst. De vil ikke være i stand til at tilgå ditåbne arbejde og du vil selv kunne skifte tilbage til din låste session, når de er færdig med at bruge computeren.