Hvordan kan jeg flytte vinduets knapper til det øverste højre hjørne?

I denne version af Ubuntu er knapperne luk, maksimér og minimér placeret øverst til venstre i vinduet. Hvis du foretrækker at have dem øverst til i vinduet, som i tidligere versioner af Ubuntu og Windows, så følg disse instruktioner:

1. Tryk Alt+F2 for at åbne vinduet Kør program.

2. Skriv gconf-editor i tekstfeltet og klik på Kør for at starte konfigurationsredigeringen.

3. Åbn /apps/metacity/general via sidepanelet og dobbeltklik på nøglen button_layout.

4. Ændr værdien til

:minimize,maximize,close

(placeringen af kolon bestemmer hvilken side af vinduet knapperne optræder på).

5. Klik på O.k., og placeringen af knapperne ændres med det samme.