Mere information

Du kan benytte dig af de følgende vejledninger på internettet:

• AptGetHowto - brug af apt-get til at installere pakker fra kommandolinjen.

• Arkivredigering via kommandolinje - tilføj Universe/Multiverse-arkiverne via kommandolinjen.

• grep Howto - grep er et stærke søgeværktøj på kommandolinjen.

• find - find filer via kommandolinjen.

• CommandlineHowto - længere og mere uddybende end denne grundlæggende vejledning, men endnu ikke færdiggjort.

• HowToReadline - information om mere avanceret tilpasning af kommandolinjen.

For mere detaljerede gennemgange af Linux-kommandolinjen, se venligst: