Fjern et program

1. Klik på ProgrammerUbuntu softwarecenter.

2. Find det program, som du ønsker at fjerne på listen eller ved at søge efter det i sektionen Installeret software.

3. Vælg et program og klik på Fjern.

4. Du vil blive bedt om at indtaste din adgangskode. Når du har gjort dette, vil programmet blive fjernet. Det burde ikke tage særlig lang tid.

[Bemærk]

Nogle programmer afhænger af at andre er installeret for at virke korrekt. Hvis du forsøger at fjerne et program som er nødvendigt for et andet program, vil begge blive fjernet. Du vil blive bedt om at bekræfte, at du vil udføre disse handlinger, før programmerne bliver fjernet.

Kig i manualen til Ubuntu softwarecenter for flere oplysninger om brug af Ubuntu softwarecenter.

Hvis det program, du ønsker at fjerne, ikke er tilgængeligt i Ubuntu softwarecenter, skal du bruge Synaptic (SystemAdministrationSynaptic - pakkehåndtering) for at fjerne det i stedet.