Ubuntu mangler QA'ere og testere

Bidrag til Projektet Ubuntu - her koordinerer vi noget af arbejdet.
Pihl
Indlæg: 1045
Tilmeldt: 13. sep 2006, 15:35
IRC nickname: mpih
Geografisk sted: Århus

Ubuntu mangler QA'ere og testere

Indlægaf Pihl » 14. jul 2008, 21:17

Indtil nu har QA delen (Quality and Assurance) af Ubuntu primært været under Canonicals hat, men det sidste stykke tid har Jordan Mantha arbejdet på at lave et community drevet QA-team. Det nye og forbedret QA-team er nu blevet annonceret, og man kan skynde sig at hoppe med på dette team, og være med til at udføre en af de vigtigste opgaver overhovedet. På det nye QA-teams nye wiki-side kan man læse, at teamet beskæftiger sig med følgende områder:

The Ubuntu QA team is focused on developing tools, policies, and practices for ensuring Ubuntu’s quality as a distribution as well as providing general advice, oversight, and leadership of QA activities within the Ubuntu project.

Defect Management (Bug Triage)
Quality Control (Update, Application, and Pre-Release Testing)
Quality Assurance (Verification of Changes, Policy Compliance Review)
Product Improvement (Development)


Man behøver ikke være udvikler for at deltage i dette team, men en stærk teknisk viden er nok påkrævet. Hvis man gerne vil joine dette team, eller bare har spørgsmål til det, kan man hoppe ind på #ubuntu-quality på irc.freenode.net og/eller tilmelde sig maillinglisten ubuntu-qa.

Hvis man gerne vil være en del af 'test-miljøet', altså teste alpha-versioner, sortere bugs osv, så er det ikke ubuntu-quality, man skal kigge på, men derimod et team under det. Det kunne fx være Bugsquad eller Testing Team.

Jeg kan klart anbefale at tilmelde sig Bugsquad. Udover at man bidrager til et område, som virkelig mangler folk, så får man en god og dyb viden om Ubuntu. Alle kan være med her, hvis man bare har interesse og tålmodighed.

Læs mere her:
http://laserjock.wordpress.com/2008/07/ ... ubuntu-qa/
https://wiki.ubuntu.com/QATeam/

Tilbage til "Projekt: Ubuntu"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst