Ny server og opdateret hjemmeside

Alt omkring ubuntudanmark.dk
Brugeravatar
NickyThomassen
Admin
Indlæg: 3650
Tilmeldt: 5. mar 2010, 19:58
IRC nickname: nicky
Geografisk sted: 192.168.20.42

Ny server og opdateret hjemmeside

Indlægaf NickyThomassen » 15. nov 2015, 19:53

Som nogen hurtigt fandt ud af, er det nu 10 dage siden, at Anders rullede en opdateret hjemmeside ud til os. Opdateringen har givet især forummet noget af et løft, og udover småting, er den gået godt og ser ud til at blive vel modtaget.

Desværre fik serveren problemer i forbindelse med opdateringen, og da vi ikke umiddelbart kunne finde en løsning, har vi sat en ny server op. Denne gang med Ubuntu 14.04. Skiftet til den nye server skete i eftermiddags, men desværre er problemet åbenbart flyttet med, så det er muligt at blive mødt af en fejl i stedet for hjemmesiden. Vi arbejder på at løse problemet.

For de teknisk interesseret er vi skiftet over til VMware visualisering i stedet for OpenVZ, men ellers med næsten de samme specifikationer som tidligere: 1.6 ghz processor, 1 gb ram, 10 gb harddisk (mod 5 gb tidligere) og fri båndbredde. På softwaresiden er det ikke kun styresystemet som er blevet skiftet ud, for det er nu Nginx som server indholdet. Vi har også taget lejligheden og installeret Piwik, så vi i den kommende tid forhåbentligt kan skille os af med Google Analytics.

Vores hjemmeside modtager nu en meget høj score hos SSL Labs for online sikkerhed:
https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze ... .21.102.92

Tilbage til "Ubuntu Danmark"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster