Billigeste hosted server nogensinde (0,- kr/mdr) ved edis.at

Nyheder om Open Source, Ubuntu, andre distributioner og meget mere.
lath
Indlæg: 5095
Tilmeldt: 27. apr 2008, 02:16
IRC nickname: lars_t_h
Geografisk sted: Fyn

Billigeste hosted server nogensinde (0,- kr/mdr) ved edis.at

Indlæg af lath »

Hvis du vil have en billig server ude på internettet, så er der her en mulighed du kan bruge hvis du har en Raspberry Pi med Ethernet (Model B) du kan sende til edis.at i Østrig.
http://www.edis.at/en/server/colocation/austria/raspberrypi/
Omkosningerne for hosting er som du kan se 0,- kr per måned hvis du kan holde dig indenfor et max forbrug på 100 GB/mdr. Internetforbindelsen er på 100 Mbit/s (upload og download).

Fra en vServer løsning jeg har, så ved jeg at de til den type hosting jeg har kræver 2 Euro per ekstra TB (1 TB = 1 tera byte=1000 GB) .- så det vil de måske også kræve hvis du kommer over max forbruget.

Du kan få din RasPi igen ved at betale 10 Euro.

DNS
Er det kun dine egne maskiner (som ikke er på internettet) eller som du har fuldt kontrol over, så behøver du ikke at have et domæne, da du kan lave ændringer i alle maskiners hosts fil (selv Windows har sådan en fil). I den fil tilføjer du først en IP adresse og måske også en IPv6 adresse, og så et navn, som du kan bruge som alias for den IP adresse. (gælder kun for de maskiner hvor IP adresse og navnet er tilføjet i hosts filen).

Hvis du vil have dig et .dk domæne adresse så kig på http://gratisdns.dk/ -> Domæne. Når du har købt dig et .dk domæne til 99,- kr, så skal du efter hvert år betale en ca 30,- kr/år + MOMS til http://dk-hostmaster.dk/ for at have dit domæne navn i dk TLD root DNS serveren.
Køber du ved gratisdns.dk kan du konfigurere en A record for IPv4 adressen der er din web server. På din server skal du så have en webserver til at lytte på port 80 efter indgående HTTP trafik.

/Lars
Jeg er Software ingeniør (Diplomingeniør) i Informationsteknologi og indlejede systemer, hvor indlejrede systemer er computer (microcontroller) + elektronik i for eksempel et TV, en router, en vaskemaskine og den slags