Mistet lyd Chromium og Firefox Emnet er løst

Alle tekniske spørgsmål som ikke hører ind under de andre fora.
pelle
Indlæg: 117
Tilmeldt: 14. feb 2008, 18:19
Geografisk sted: Spanien

Mistet lyd Chromium og Firefox

Indlægaf pelle » 26. okt 2018, 09:33

Efter den seneste opdatering af Ubuntu 18,04 forsvandt lyden på Chromium og Firefox, Men den virker stadig normalt på Chrom. Jeg foretrækker ikke at bruge Chrom, men er nu tvunget. Har prøvet af afinstallere Firefox, og så geninstall uden resultat. (sudo atp-get install firefox). Ved test af lydkort er alt normalt fungerende.
DELL Latitude E5540 64-bit Gnome 3.28.2
Venlig hilsen
Pelle
UBUNTU 18.04 (64-bit)
DELL Latitude E5540: intel core i5-4300U CPU @ 1.90GHz x 4
Grafik: Intel Haswell Mobile

Claus Henriksen
Forfatter
Indlæg: 784
Tilmeldt: 21. jan 2007, 17:45
Geografisk sted: Christianshavn

Re: Mistet lyd Chromium og Firefox  Emnet er løst

Indlægaf Claus Henriksen » 27. okt 2018, 10:45

Har ikke selv prøvet dette. Men det ser ud som om pavucontrol programmet kan hjælpe. Se https://askubuntu.com/questions/666041/ ... play-audio
Claus Gårde Henriksen / Jeg bruger ikke Ubuntu / Debian Stable 11

pelle
Indlæg: 117
Tilmeldt: 14. feb 2008, 18:19
Geografisk sted: Spanien

Re: Mistet lyd Chromium og Firefox

Indlægaf pelle » 27. okt 2018, 16:00

Tak for hjælpen.
Ja, systemet havde "hængt sig op", Skifte mellem flere kilder frem og tilbage, så virker det igen.
Det er en meget dum fejl at det kan ske, men som min farmor sagde:
Det er ikke sådan med det elektriske !!!!!!!!!!!!!
UBUNTU 18.04 (64-bit)
DELL Latitude E5540: intel core i5-4300U CPU @ 1.90GHz x 4
Grafik: Intel Haswell Mobile

Claus Henriksen
Forfatter
Indlæg: 784
Tilmeldt: 21. jan 2007, 17:45
Geografisk sted: Christianshavn

Re: Mistet lyd Chromium og Firefox

Indlægaf Claus Henriksen » 27. okt 2018, 18:20

Din farmor har ret - vi påstår computere er smarte, men man har lyst til gamle dage en gang imellem, specielt når *alt* skal æltes ind i magisk IT.
Claus Gårde Henriksen / Jeg bruger ikke Ubuntu / Debian Stable 11

Tilbage til "Tekniske spørgsmål generelt"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster