opstarts "problem" Emnet er løst

Alle tekniske spørgsmål som ikke hører ind under de andre fora.
Torben Sonne
Indlæg: 380
Tilmeldt: 5. dec 2010, 20:23
IRC nickname: samarit
Geografisk sted: Præstø

opstarts "problem"

Indlægaf Torben Sonne » 27. jun 2016, 20:29

efter installation af 16,04 er alt forløbet glat og alt kører som det skal men under opstart bliver der vist følgende besked først i fed derefter bliver teksten normal dvs. ikke fremhævet opstarten forløber fint og jeg kan heller ikke se at der er nogen fejl jeg bemærker, blot er det en mærkelig besked som forsinker opstarten jeg spørger om nogle ved hvad betyder.maskinen skriver : Dev/sdal1 clean 377990/121577422 files og så kommer der mere som jeg ikke nåede at skrive ned

Klaus Rasmussen
Admin
Indlæg: 4798
Tilmeldt: 26. apr 2010, 02:40
IRC nickname: ClaudiuS
Geografisk sted: Nyborg [fyn]

Re: opstarts "problem"  Emnet er løst

Indlægaf Klaus Rasmussen » 28. jun 2016, 00:08

Hvis maskinen ellers starter op og kører som den skal, er det betydningsløst. Jeg tvivler på det forsinker maskinens opstart. Skriver den noget med ERROR?
Med Venlig Hilsen
Klaus

Kører Ubuntu 20.04 på Lenovo-H515s, 64bit og 20.10 på HP Probook 4520s, 64 bit.
Gratis Ubuntumagasin: http://fullcirclemagazine.org/
MEGA Share: https://mega.nz/#F!XNM1ALpL!G_CEVUUE9ZvotKPa4o4PLA

AJenbo
Admin
Indlæg: 20496
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: opstarts "problem"

Indlægaf AJenbo » 28. jun 2016, 04:19

Beskeden er blot at der ikke blev fundet fejl på disken under opstart. Normalt vises beskeden ikke men alt efter hvilken driver du bruger kan grafikken godt finde på at forsvinde under opstart

Torben Sonne
Indlæg: 380
Tilmeldt: 5. dec 2010, 20:23
IRC nickname: samarit
Geografisk sted: Præstø

Re: opstarts "problem"

Indlægaf Torben Sonne » 28. jun 2016, 22:37

Tak for info, jeg gør ikke mere ved det.tråden kan lukkes

Torben Sonne
Indlæg: 380
Tilmeldt: 5. dec 2010, 20:23
IRC nickname: samarit
Geografisk sted: Præstø

Re: opstarts "problem"

Indlægaf Torben Sonne » 28. jun 2016, 22:37

nej der står intet om "error"

Tilbage til "Tekniske spørgsmål generelt"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Bot], [Crawler] og 0 gæster