Problem med mit Ati radean mobility 9200

Alle tekniske spørgsmål som ikke hører ind under de andre fora.
Matt89
Indlæg: 27
Tilmeldt: 19. nov 2006, 23:21
Geografisk sted: Nordjylland

Problem med mit Ati radean mobility 9200

Indlægaf Matt89 » 20. nov 2006, 13:15

Hej allesammen. Jeg har fornylig installeret ubuntu. Det skal lige siges jeg aldrig har haft installeret nogen linuxsystemer overhovedet. Jeg er helt ny. Har sidder og fumlet lidt i nogle timer. Og lært nogle ting i guides osv. bla fået det trådløse til at virke :) nu sidder jeg med den her driver til mig kort . Og aner ikk hvad jeg skal gøre. Driver filen hedder ati-driver-installer-8.28.8.run

Er næsten sikker på det er den rigtige version jeg har fået hentet ned. Hvad skal jeg gøre for at installere selve driveren ?

Tak på forhånd.

Mathias,,
køb dig aldrig til et bedre liv. Det er ikke det værd.

frikadunse
Indlæg: 12
Tilmeldt: 20. nov 2006, 13:21
Geografisk sted: Frederiksberg

Problem med mit Ati radean mobility 9200

Indlægaf frikadunse » 20. nov 2006, 13:25

Det er slet ikke sikkert at det er nødvendigt at installere en gfx driver. Jeg køerer selv med Ubuntu og et radeon 9600pro. Det virker upåklageligt uden drivers. Der er problemer når jeg prøver at køre beyl, men ellers er alt fint..

Hvis du stadig vil have en driver, vil jeg anbefale den her guide:
http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=291464

Håber at det hjælper dig

/Niels

eMpi

Problem med mit Ati radean mobility 9200

Indlægaf eMpi » 20. nov 2006, 13:30

Ellers kan det også anbefales at bruge Automatix til det.

Kort fortalt gør Automatix det, at det giver dig nogle valgmuligheder mellem en masse forskellige programmer, drivere, codecs og så videre, og automatisk (deraf navnet) installerer det hele for dig.

Automatix kan godt give nogle problemer også, men alt i alt vil jeg stadigvæk anbefale den.

Den kan installeres her: http://getautomatix.com

Matt89
Indlæg: 27
Tilmeldt: 19. nov 2006, 23:21
Geografisk sted: Nordjylland

Problem med mit Ati radean mobility 9200

Indlægaf Matt89 » 20. nov 2006, 13:46

Okay.. :) mange tak for hjælpen og det hurtige svar fra jer begge. er sikker pådet er noget jeg kan bruge. Vil kigge på det og skrive når jeg finder en løsning.

Desværre har jeg et ton lektier der skal laves først. :shock:

Mathias,,
køb dig aldrig til et bedre liv. Det er ikke det værd.

frolle
Indlæg: 133
Tilmeldt: 13. nov 2006, 20:53

Problem med mit Ati radean mobility 9200

Indlægaf frolle » 21. nov 2006, 16:20

Kender godt det med lektierne :)

Automatix er efter min mening noget værre noget - måske også fordi at første gang jeg prøvede det og fik en xserver fejl, hvilket var helt nyt for mig, da jeg på daværende tidspunkt også kun var begynder.

Læs lidt rundt på diverse forums, det skal nok hjælpe.

Held og lykke
<3

Tilbage til "Tekniske spørgsmål generelt"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 0 gæster