Videoklip på TV2 virker ikke Emnet er løst

Alle tekniske spørgsmål som ikke hører ind under de andre fora.
Svante

Videoklip på TV2 virker ikke

Indlægaf Svante » 19. apr 2015, 08:50

Jeg har bemærket, at de videoklip, der er på TV2's hjemmeside ikke længere fungerer. Hverken i Google Chrome eller Firefox.
Der kommer kun en sort kasse frem og der er ikke noget, man kan klikke på.
Er det pga. at TV2 ikke længere bruger Flash?

Ivan
Indlæg: 1133
Tilmeldt: 6. nov 2009, 17:05
Geografisk sted: Rudkøbing

Re: Videoklip på TV2 virker ikke

Indlægaf Ivan » 19. apr 2015, 08:57

Arch på Toshiba Satellite C660-1NT og Acer Aspire One 532h
Manjaro på hjemmerullet pc.

Svante

Re: Videoklip på TV2 virker ikke

Indlægaf Svante » 19. apr 2015, 09:23


Ivan
Indlæg: 1133
Tilmeldt: 6. nov 2009, 17:05
Geografisk sted: Rudkøbing

Re: Videoklip på TV2 virker ikke

Indlægaf Ivan » 19. apr 2015, 09:27

Underligt, for det linkede bruger faktisk flash (Jeg kan se og høre klippet)
Arch på Toshiba Satellite C660-1NT og Acer Aspire One 532h
Manjaro på hjemmerullet pc.

Svante

Re: Videoklip på TV2 virker ikke

Indlægaf Svante » 19. apr 2015, 09:43

Ivan skrev:Underligt, for det linkede bruger faktisk flash (Jeg kan se og høre klippet)

Ja, det er underligt...?

Stra
Indlæg: 3105
Tilmeldt: 16. jun 2007, 10:26
Geografisk sted: Ikast-Herning

Re: Videoklip på TV2 virker ikke

Indlægaf Stra » 19. apr 2015, 10:51

ingen problem her heller, i Firefox 38.

har du fået opdateret/installeret flashinstaller ?

Kode: Vælg alt

sudo apt-get install flashplugin-installer


Er flash forøvrigt ikke helt ude af nyeste chrome?
stra
Bruger Ubuntu 22.04 og 22.10 + lubuntu 22.10

AJenbo
Admin
Indlæg: 20860
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Videoklip på TV2 virker ikke

Indlægaf AJenbo » 19. apr 2015, 11:34

Tjek din flash og chrome version.

http://www.adobe.com/dk/software/flash/about/
11,2,202,451

Chrome:
41.0.2272.89

Svante

Re: Videoklip på TV2 virker ikke

Indlægaf Svante » 20. apr 2015, 07:02

Den siger, at jeg har Flash 17.0.0.169 til rådighed.
Min Chrome-version er: 42.0.2311.90 (64-bit).
Firefox-version: 37.0.1

Har lige fundet ud af, at det er tilføjelsen "Disconnect", som blokerer. Den bruger jeg både i Chrome og Firefox.

AJenbo
Admin
Indlæg: 20860
Tilmeldt: 15. nov 2009, 15:04
IRC nickname: AJenbo
Geografisk sted: Vanløse, København

Re: Videoklip på TV2 virker ikke  Emnet er løst

Indlægaf AJenbo » 20. apr 2015, 08:43

chrom har en indbygget flash, så det er i firefox du skal tjekke flash versionen

Svante

Re: Videoklip på TV2 virker ikke

Indlægaf Svante » 21. apr 2015, 06:53

AJenbo skrev:chrom har en indbygget flash, så det er i firefox du skal tjekke flash versionen

Ja, men det var altså "Disconnect" som lavede balladen :-)

Tilbage til "Tekniske spørgsmål generelt"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 1 gæst