En sang for/fra gmusicbrowser

Forum for support til grafik og lydkort.
zob
Redaktør
Indlæg: 4430
Tilmeldt: 6. jan 2009, 22:01
Geografisk sted: København

En sang for/fra gmusicbrowser

Indlægaf zob » 26. feb 2010, 17:38

Jeg søgte lige på gmusicbrowser her på forum og kunne se at den slet ikke er nævnt. Det er jo uhørt. Den har bestemt en plads mellem de musikafspillere som folk normalt omtaler når de overvejer hvordan de skal afspille musikfilerne på deres computer - Rhythmbox, Banshee, Exaile, Xmms2, Amarok, Audacious og mange andre.

De der måtte have en stor musiksamling burde i hvert fald overveje den. Den har et par utrolig smarte features. Især åbner den nye veje ind i en musiksamling med en slags tabs - det er lettere at forstå ved at prøve det end det er at forklare det.
Desuden er den utrolig flink ved computerens cpu. Især hvis man bruger mplayer-backend. Man kan vælge mellem 3 forskellige backend gstreamer, mp321 og mplayer - og man kan streame med icecast server. (Det kræver selvfølgelig at man installerer f.eks. mplayer for at kunne bruge den).

Husk at tjekke settings. Især fanebladet layout som virkelig kan ændre din musikbrowsing radikalt. Og selvfølgelig plugins, hvor du har last.fm understøttelse og en context-browser (med wikipedia-side og lyrics).

Advarsel. Den er nok mere funktionel end decideret smuk.

Og så bliver man ved med at opdage nye features. For nylig fandt jeg ud af at man kan vælge mellem mellem sangene på et album ved at klikke på coveret. Den er faktisk så veludrustet at det også er lidt svært at finde ud af. Den er alt andet end simpel, men er samtidig lightweight med hensyn til systembelastning.

Man kan hente en deb-fil på hjemmesiden under download.
http://gmusicbrowser.org/

Tilbage til "Grafik og lyd"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: [Crawler] og 3 gæster